Activitats diàries de Ponts

  • Hora de deures



Els nens i nenes del Projecte Ponts, sempre fem una hora de deures i desprès una activitat, relacionada amb la temàtica que aquell mes estiguem treballant.
Aquestes són les temàtiques que hem treballat i que ens queden per treballar:

Octubre: Presentació i adaptació d’alumnes i educadores.

Novembre: Multiculturalitat i convivència.

Desembre: Tècniques de reciclatge i coneixement de tradicions nadalenques d’altres cultures.

Gener: El conflicte, la resolució de conflictes.

Febrer: Salut, la alimentació i el exercici.

Març: Normes cíviques i el respecte per el medi ambient.

Abril: El nostre cos.

Maig: Idees i valors que hem après al Ponts.

  • Activitats dintre de l'aula

Una activitat que ens va agradar molt va ser la de dibuix en relleus, la vàrem fer per a treballar la cohesió de grup, en el mes en el que la temàtica era la resolució de conflictes, varem dibuixar allò que les educadores ens anaven dient, i van sortir dibuixos molt diferents, ja que entre els companys i companyes del grup no podíem parlar i ens va costar trobar un altre sistema de comunicació.



  • Informàtica Punt Òmnia

Tots els nens i nenes de Ponts, una vegada al mes anem a Òmnia a la Fundació Akwaba a fer diverses activitats, per a conèixer tot allò que ens ofereixen les noves tecnologies.

Ara estem treballant sobre els mons virtuals, cadascú s'està creant un món virtual amb un personatge per a reflexionar sobre com ens agradaria que fos el nostre entorn i les persones que ens envolten.





  • Activitat del teatre. Ramón y Cajal
Al mes de novembre ens va visitar a Ponts, Madame Binater una professora de teatre de la casa de Gonfreville a Costa d'Ivori, on es troba una de les delegacions de la Fundació Akwaba.

Madame Binater, va venir a fer-nos un taller de teatre, en el que varem aprendre moltes coses, i del que va sortir una petita representació.

Veieu-lo aquí: