Activitats amb els IES

Pep Ventura

Som la Marta i la Mariona, les monitores de Ponts del
CEIP Pep Ventu
ra. El dilluns passat vam anar a visitar l'IES Eugeni d'Ors amb els nens i nenes del Ponts.




La visita va ser molt profitosa i varem poder conèixer l'institut de ben aprop: El director i quatre alumnes de segon de l'ESO ens van atendre i ens van ensenyar i explicar moltes coses interessants sobre el seu institut. Nosaltres vam fer de reportes i reporteres per a la revista sobre la nostra experiència a l'institut, que en breu podreu llegir i gaudir.





Els nens i nenes del Pep Ventura, i nosaltres també, estem molt contents i contentes d'haver pogut conèixer l'Eugeni d'Ors i les seves normes, assignatures i anècdotes!








Fins aviat!
Aquí veieu un dels vídeos:
Realment nosaltres també estem molt contents i contentes d'haver fet aquesta visita, ja que així per primera vegada hem estat dintre d'un institut conèixer-lo i sabent com funciona, per a que l'any vinent aquest pas sigui més fàcil.




Ramón y Cajal




Al mateix temps que les nenes i els nens de Ponts d'aquests col·legis, els alumnes de Ponts del Ramon i Cajal han visitat l’IES Eugeni d'Ors per conèixer com són les seves instal·lacions i com és el seu dia a dia dintre de l’Institut.

Han fet de reporters gràfics, fent fotografies als diferents espais de l’Institut, guiats pel director Joan Alcaraz que els va anar mostrant els llocs i explicant que es fa en cada espai, les normes d’estudi, de comportament i algunes anècdotes, també les nenes i els nens van far preguntes i comentaris.



Aquesta visita ha sigut per els nens i les nenes el seu primer contacte amb l’ Institut, ha estat molt interessant i els hi ha agradat molt, han après i s'han divertit. Aquestes són fotos del reportatge que han fet aquests mini fotògrafes.